Velkommen

Info vedr. den pågående corona smitterisiko:  Klinikken er åben. Samtalerne vil nu kunne foregå på klinikken; men der er fortsat mulighed for at afholde samtalerne virtuelt, hvis det er et ønske eller mest hensigtsmæssigt. Mød ikke op i for god tid og meld afbud, hvis du har symptomer.
 
Om Anette Skriver 
 

Anette Skriver arbejder med mennesker i krise, med eksistentielle konflikter eller udfordres med påkrævede forandringer.

Smerter, kronisk sygdom og livsstilsproblemer er Anette Skrivers hovedarbejdsområder både i klinisk praksis, undervisning og forskning.

Der arbejdes med videnskabeligt godkendte metoder til at bevare, genskabe eller opbygge en personlig bæredygtig balance og psykologisk fleksibilitet.

Arbejdet retter fokus på at identificere meningsfulde/eksistentielle værdier og igangsætte  og støtte adfærd der bringer den enkelte tilbage på sporet af det man egentlig gerne vil på trods af livets udfordringer

Anette Skriver er en hyppigt brugt underviser og foredragsholder for et bredt publikum bl.a. patientforeninger, sundhedsfaglige og socialfaglige personalegrupper, virksomheder og selskaber.

Anette Skriver har klinik i Århus og Ebeltoft

Henvendelser vedr. foredrag mm. kan rettes til anetteskriver@gmail.com

Henvendelser vedr. konsultation sker via "Kontakt" knappen her på siden eller via mail: info@anetteskriver.dk (datasikret)