Nye Foredrag
 
 

Vejen mod et bæredygtigt liv

Livet i vores del af verden er fyldt med muligheder. Muligheder, der gør at den enkelte kan leve et langt, bæredygtigt og værdifuldt liv.

Det lyder enkelt, men er det åbenlyst ikke idet der er stigende antal kroniske sygdomme, depressioner,  selvmordsforsøg og selvskadelig adfærd både blandt voksne, unge og børn.

 Noget gør, at vi komplicerer vores liv, så den enkle direkte vej mod balance og værdifuldhed  bliver kompliceret  og fyldt med nødløsninger, der gør det sunde liv usundt både for legeme og sjæl.

”Noget” sker bedst som det går der ud af. Vi står famlende overfor ulykken, overfor lidelsen, selv om det er et livsvilkår og ikke en undtagelse, der rammer den uheldige.

Foredraget vil give bud på, hvordan  man kan styre sit liv gennem lidelse, ulykke og problemer og fastholde balance og retning mod et bæredygtigt og værdifuldt liv

 
 

Om mænds helbred  -

Hvordan mander manden sig egentlig op ? Eller hvorfor gør de det ikke ?

·  Ca. 3.000 flere mænd end kvinder dør årligt før 65 års alderen !

·  Hvis mænds overlevelse kom på niveau med kvinders, så ville der på ti år være 25-30.000 flere mænd i den arbejdsdygtige alder!

Hvorfor sker det og hvad er det, der sker , når manden møder livet, sygdom og lidelse og fralægger sig ansvaret og kommer til at leve et liv fokuseret på nødløsninger og begrænsninger.

Hvordan kan flere mænd komme på rette spor og bevæge sig i retning af et mere bæredygtigt liv,  hvor de tilgodeser deres sundhed og helbred samtidig med at de lever livet fuldt ud.